Camfils privatlivspolitik - Camfil
Cookie Information
Privacy Policy

Camfils privatlivspolitik

opdateret maj 2018

1. Introduktion og kontaktdetaljer

I denne integritetsmeddelelse forklarer Camfil, hvordan dine personoplysninger behandles, når du (i) besøger vores hjemmeside, (ii) abonnerer på vores nyhedsbreve og informationer og/eller (iii) repræsenterer en af vores kunder og/eller leverandører. Din integritet er vigtig for os, og derfor opfordrer vi dig til at tage dig tid til omhyggeligt at læse denne privatlivsmeddelelse.

Camfil AB er dataansvarlig og dermed ansvarlig for behandlingen af dine personlige data udført af os eller på vores vegne. Har du spørgsmål vedrørende behandlingen, er du velkommen til at kontakte os via kontaktoplysningerne på denne hjemmeside.

2. Hvilke personoplysninger behandler vi om dig?

Personoplysninger er al information, der kan være knyttet til dig som individ. Camfil behandler forskellig data om dig afhængigt af den relation vi har med dig, dette forklares nedenfor.

Hvis du er besøgende på vores hjemmeside behandler vi følgende oplysninger om dig:

  • Oplysninger indsamlet via cookies som f.eks. IP-adresse, enhedstype og interaktion på hjemmesiden (sider som vises, indhold læst eller downloadet osv.) - for mere information, se vores Cookie Information.
  • Oplysninger indsendt af dig i forbindelse med en spørgeundersøgelse eller konkurrence, som vi har på vores hjemmeside eller på en af vores andre kommunikationskanaler (såsom kontaktoplysninger eller konkurrenceregistrering).
  • Kontaktoplysninger, hvis du har udfyldt en kontaktformular, f.eks. med det formål at downloade materiale som en håndbog, en artikel, en case study, har tilmeldt dig vores filterkurser eller andre aktiviteter mm.

Hvis du er abonnent, behandler vi følgende oplysninger om dig:

  • Email-adressen, du har indtastet for at modtage vores nyhedsbreve og information.

Hvis du er repræsentant for en af vores kunder og/eller leverandører, behandler vi følgende data om dig:

  • Navn og kontaktdetaljer.
  • Oplysninger vedrørende virksomheden (firmanavn, kontaktoplysninger, din rolle hos virksomheden, faktureringsinformation etc.).
  • Information og kommunikation relateret til virksomhedens forhold (for eksempel bestilte produkter og tjenester).
  • CPR-nummer (hvis virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed).

Derudover vil vi, uanset hvilken ovennævnte kategori du tilhører, behandle data, som du sender til eller modtager fra os via vores kundeservice eller på anden måde kontakter Camfil eller en af vores medarbejdere.

Camfil kan også fra tid til anden indsamle oplysninger fra offentligt tilgængelige kilder og tredjeparter, såsom sociale netværk og marketingvirksomheder. For eksempel kan Camfil modtage grundlæggende oplysninger om din sociale netværksprofil, hvis du har logget på Camfils hjemmeside eller tjenester ved hjælp af din sociale netværkskonto.

3. Med hvilket formål behandler vi dine personoplysninger?

Vi anvender de ovennævnte personoplysninger med det formål at:

  • Udvikle og forbedre vores hjemmeside; vi bestræber os løbende på at forbedre vores indhold på hjemmesiden, og vi bruger derfor cookies og andre lignende teknikker med statistiske formål for at udarbejde anonyme, akkumulerede statistikker, der gør det muligt for os at forstå hvordan besøgende bruger hjemmesiden og dermed øge brugervenligheden.
  • Forbedring og justering af brugeroplevelsen; vi kan oprette gruppeprofiler eller segmenter med det formål at oprette anonyme, akkumulerede statistikker om brugen af vores hjemmesider, produkter og tjenester for at identificere funktioner, der kan forbedres samt lave kontekstbaseret markedsføring til bestemte grupper (data indsamlet til disse formål anvendes ikke til at identificere et enkelt individ, men for at analysere hvordan individer generelt eller bestemte grupper bruger hjemmesiden eller vores tjenester).
  • Afsendelse af markedsføringsmateriale; vi sender nyhedsbreve og informationer, som du har tilmeldt dig samt markedsføringsmateriale (bemærk, at du altid kan fravælge markedsføring via et afmeldingslink, der er inkluderet i alle nyhedsbreve).
  • Kommunikere med dig; vi sender opdateringer og information om Camfil, arrangementinvitationer og messer, information fra branchen mv.
  • Bede om feedback; vi kan bede om tilbagemelding via spørgeundersøgelser med det formål at forbedre Camfil og vores tilbud til vores kunder.
  • Administrere relationen; den relation, vi har med kunden og/eller leverandøren, du repræsenterer, er vigtig for os, og vi skal kommunikere med dig vedrørende ordrer, produkter eller tjenester m.fl.
  • Kommunikere med dig; hvis du har klager eller spørgsmål om vores tilbud, produkter eller tjenester, behandler vi din forespørgsel (bemærk at hvis din anmodning eller forespørgsel kræver det, kan vi bede vores salgsrepræsentanter kontakte dig, og sådanne salgsrepræsentanter er normalt uafhængige virksomheder).
  • Kundeservice; vi bestræber os løbende på at forbedre vores kundeservice, og din information/feedback hjælper os med at reagere på dine kundeserviceforespørgsler og supportere behovene på en effektiv måde.
  • Salg; vi kan bruge dine oplysninger for at følge op med salgstips og interesse for vores produkter og løsninger (normalt via kontaktformularer).
  • Målrettet reklame; vi eller vores reklamepartnere kan vise indhold eller annoncer til en hjemmesidebruger. For eksempel kan en besøgende se en Camfil-annonce (et nyligt vist produkt på vores hjemmeside) på en reklamepartners hjemmeside. Vi bruger cookies og andre lignende teknologier for at vise sådanne personlige annoncer baseret på f.eks. din browser, indkøbshistorik eller login information.

4. Hvornår slettes dine personoplysninger?

Vi bevarer dine data, så længe det er nødvendigt for at opfylde ovenstående formål, hvorefter de slettes. Hvis du er repræsentant, gemmer vi dine data, så længe du er den udpegede repræsentant for det firma, du repræsenterer. Derefter erstattes dine kontaktoplysninger med den nye repræsentants kontaktoplysninger.

Hvis du abonnerer på vores nyhedsbreve og oplysninger, gemmer vi dine data for at give dig sådan information, så længe du ikke har afmeldt nyhedsbreve (du kan altid fravælge ved at bruge linket i alle e-mails).

For information om hvor længe vi opbevarer oplysninger indsamlet via cookies, henviser vi til vores Cookie Information.

5. På hvilket retsgrundlag behandler vi dine personoplysninger?

Størstedelen af vores bearbejdning foregår ud fra en interesseafvejning. Det betyder, at vi har en legitim interesse for at behandle dine data, og vi gør det på en måde, der ikke forstyrrer din integritet. For eksempel består vores legitime interesse af følgende:

  • Opfyldelse af den aftale, vi har med det firma, du repræsenterer, samt at administrere og opretholde et godt forhold til denne virksomhed. Derfor har vi en legitim interesse i at kommunikere med dig og tilbyde dig relevant information.
  • At levere relevant information, nyhedsbreve og markedføring.
  • At levere vores hjemmeside og udføre statistisk analyse af brugen af hjemmesiden for at udvikle nye og relevante funktioner.

6. Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Dine personoplysninger kan deles i Camfil-regi og videresendes til andre Camfil-koncernselskaber til at administrere, planlægge og organisere arbejdet, samt eksterne parter uden for Camfil (fx parter, der leverer tjenester til Camfil, som distributører, agenter eller leverandører). Virksomhederne, som vi deler data med, kan kun behandle dine oplysninger i overensstemmelse med vores instruktioner, og gennem aftaler sikrer vi et højt sikkerhedsniveau for dine personlige data.

Vi vil også videregive dine data til myndighederne, hvis det følges af et juridisk krav eller administrative beslutninger, eller hvis Camfil er involveret i en fusion, erhvervelse eller salg af hele eller en del af dets aktiver.

Skal vi overføre dine data til eksterne virksomheder uden for EU / EØS, sikrer vi os, at der er truffet passende sikkerhedsforanstaltninger, som f.eks. EU-Kommissionens standardkontraktbestemmelser for dataoverførsler (som findes på EU Kommissionens hjemmeside) i vores aftaler med parterne, der får adgang til personlige data.

7. Dine rettigheder i forbindelse med vores behandling

7.1 I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning har du følgende rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personlige data:

  • Ret til adgang
  • Ret til rettelse
  • Ret til sletning
  • Ret til begrænsning af bearbejdning
  • Ret til dataoverførelse
  • Ret til at protestere mod vores behandling af dine personlige data
  • Ret til at trække dit samtykke tilbage, en tilbagekaldelse vil dog ikke påvirke lovligheden af behandlingen på grundlag af dit samtykke, før den trækkes tilbage
  • Ret til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed, hvis du mener, at vores behandling ikke overholder gældende lovgivning om databeskyttelse

7.2 Nogle af ovenstående rettigheder gælder kun i visse situationer. Hvis du gerne vil udøve nogle af dine rettigheder, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne på hjemmesiden.

7.3 Hvis vi ændrer denne politik, offentliggør vi den nye version på vores hjemmeside. Den nyeste version er altid tilgængelig på hjemmesiden, og vi opfordrer derfor dig til at kigge nu og da for at sikre, at du er opmærksom på vores behandling af dine personoplysninger.

Cookie Information

Ligesom mange andre hjemmesider bruger vi cookies til at hente bestemte typer af information, når din webbrowser får adgang til nogle af vores websider. Cookies i sig selv identificerer ikke den enkelte bruger, bare den anvendte computer.

En cookie er en streng med information, som en hjemmeside gemmer på en besøgendes computer, og som den besøgendes browser sender til hjemmesiden hver gang den besøgende vender tilbage.

Camfil bruger cookies til at hjælpe os med at identificere og spore besøgende, deres brug af vores hjemmeside og deres adgangspreferencer. Camfil-besøgende, der ikke ønsker at have cookies placeret på deres computere, skal indstille deres browsere til at afvise cookies, før de bruger vores hjemmeside, med den ulempe at visse funktioner på vores hjemmeside muligvis ikke fungerer korrekt uden hjælp af cookies.

Cookie Information (ENG) 

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev

userNames: