Forretningsområder

Camfil er verdens største og førende producent af luftfiltre - produktplatformen for alle Camfils aktiviteter og koncernens største kerneforretning, der genererer den største procentdel af salget.

Disse filtre kan være så små som en tændstikæske, men også store som en skibscontainer. Filtrenes slutprodukt er ren luft fri for skadelige eller ødelæggende stoffer, støv, snavs, allergener, forurenende stoffer, molekylære gasser og i nogle tilfælde livstruende stråling, afhængigt af applikationen.

Camfils filtre forbedrer folks sundhed og trivsel. De beskytter kritiske fremstillingsprocesser, øger produktiviteten og beskytter miljøet.


protecting processes and the environment

Beskyttelse af processer og miljø

I produktionsverdenen er Camfils filtre og renluftsløsninger afgørende for beskyttelsen af avancerede eller følsomme fremstillingsprocesser eller til bekæmpelse af mikrobiologisk forurening. I sundhedssektoren bruger sygehusene Camfils filtreringssystemer til eliminering af smitsomme luftbårne urenheder.

I atomkraftsindustrien er Camfil førende i partikelfiltrering, gasphase filtrering og indeslutning, med erfaring fra hele verden.

Læs mere
Levnedsmiddelindustri
Hospitaler
Life Science
Kernekraft
Laboratorier
Museer

Protecting people

Beskyttelse af mennesker

Det største anvendelsesområde er komfortventilation, hvor Camfil tilbyder de mest energieffektive filtre til offentlige bygninger og erhvervsbygninger. Disse produkter giver ren luft til godt indeklima (IAQ) og hjælper bygningsejere med at reducere deres energiforbrug og CO2 fodaftryk.

Læs mere
Offentlige bygninger
Skoler og universiteter

Power systems

Power Systems
– beskyttelse af gasturbiner


Camfil er en førende leverandør af filtrerings- og støjbekæmpelsesudstyr til gasturbiner, der anvendes af større operatører på verdensplan. Løsninger omfatter luftindtagsfiltrering, støjkabiner og ventilation, udstødningssystemer, kanaler, lyddæmpere, af-isningssystemer, service og renovering.

Læs mere
Gasturbiner og andre power systems

APC

 

Air Pollution Control
– støvfiltreringsanlæg for et renere og sikrere miljø


Forretningsenheden Air Pollution Control opererer i Nord Amerika og på det internationale marked under navnet Camfil Air Pollution Control (APC). Camfil APC vigtigste mission er at designe, fremstille og levere et komplet sortiment af støvfilteringsanlæg til at fjerne støv og dampe fra fabrikker, hvilket gør fabrikkerne mere sikre, mere produktive og mere bæredygtige. Camfil APCs støvfiltreringsudstyr anvendes typisk i forarbejdning af fødevarer, metalbearbejdning, pharma, minedrift, laser og plasma skæring, træ -og andre industrier.

Læs mere

Støvfiltrering fra produktionsprocesser

AMC

Airborne Molecular Contamination (AMC)
– forretningskritiske løsninger til mikroelektronikindustrien


Styring af både AMC og partikelforurening udgør en betydelig teknologisk barriere mens størrelserne fortsætter med at skrumpe i integreret kredsløbsfremstilling (IC). Kritiske AMC'er omfatter svovldioxid, flygtige organiske forbindelser (VOC), diverse syrer og ammoniak. I udendørs luft-og renrumsmiljøer er alle disse gasser til stede i koncentrationer, der er for høj for mange elektroniske fremstillingsprocesser. For eksempel er det ikke længere muligt at fremstille mikroprocessorer eller displays til smartphones og tablets uden avanceret AMC-filtrering i renrum og på procesudstyret.

Læs mere
Mikroelektronikindustri

 

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev