Til mobil version ** klik her **
Uopfordrede ansøgninger

Upload dit CV for fremtidig referenceI have read and accept the Privacy Policy

Job hos Camfil A/S

I mere end et halvt århundrede har Camfil hjulpet mennesker med at indånde renere luft. Som førende producent af renluftsløsninger i topklasse, leverer vi kommercielle og industrielle systemer til luftfiltrering og luftforureningskontrol, som forbedrer produktivitet og beskytter udstyr, minimerer energiforbruget og gavner menneskers sundhed og miljøet. Vi er overbeviste om, at de bedste løsninger for vores kunder også er de bedste løsninger for vores planet. Det er derfor, at vi hvert enkelt skridt på vejen - fra design til levering og over hele produktets livscyklus - overvejer virkningerne af hvad vi gør både for mennesker og verden omkring os. Gennem en ny tilgang til problemløsning, innovativt design, præcis processtyring og et stærkt kundefokus har vi til formål at spare mere, bruge mindre og finde bedre løsninger - så vi alle kan trække vejret lettere.

Camfil A/S er et selvstændigt selskab i Camfil-koncernen. Camfil A/S har tre afdelinger i Danmark, der er placeret i Skovlunde, Aarhus V og Ejby.

Camfil koncernen har hovedkontor i Stockholm, Sverige og har 28 produktionsanlæg, seks R&D-centre, lokale salgskontorer i 26 lande og 4.180 ansatte og vokser stadig. Vi er stolte over at hjælpe kunder i en bred vifte af industrier og virksomheder over hele verden.

Ledige jobs


Business Controller søges

Camfil A/S søger en business controller – gerne med erfaring fra produktionsvirksomhed Er du en talknuser og brænder du for at analysere data og...


Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev