Til mobil version ** klik her **
Uopfordrede ansøgninger

Upload dit CV for fremtidig reference


Job hos Camfil A/S

Camfil A/S er et selvstændigt selskab i Camfil koncernen. Camfil A/S har tre afdelinger i Danmark, der er placeret i Skovlunde, Aarhus V og Ejby.

Camfil er globalt en ledende virksomhed indenfor luftfiltreringsindustrien med mere end et halvt århundredes erfaring i at udvikle og fremstille bæredygtige renluftsløsninger, der beskytter mennesker, processer og miljøet mod skadelige luftbårne partikler, gasser og emissioner. Disse løsninger anvendes globalt til gavn for menneskers sundhed, øgning af ydeevne og reducering af energiforbrug i
en bred vifte af luftfiltreringsapplikationer.

Vores 28 produktionsanlæg, tre R&D faciliteter, lokale salgskontorer og 4.000 medarbejdere yder service og support til vores kunder over hele verden. Camfil har hovedkontor i Stockholm, Sverige. Koncernsalget totalt er mere end SEK 7,2 mia. per år.

Ledige jobs


Camfil A/S søger en dynamisk ekstern sælger til vores afdeling i Aarhus

Ekstern sælger til Danmarks førende virksomhed inden for luftfiltrering. Er du drevet af udfordringer, og har du flair for at udvikle salg gennem...


Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev

clock

Modtag det bedste fra Camfil

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder og opdateringer fra Camfil. Nyhedsbrevene vil blive sendt ca. 4-8 gange om året.

clock

Mere specifik information?

Fortæl os evt. mere om dig selv og dine interesser ved at klikke på opdateringsknappen nedenfor. Oplysningerne bruges udelukkende til at informere dig om nyheder og produktinformation fra Camfil.

Opdater nuJeg opdaterer senere
spinner

Mange tak

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!

close