Camfil Around The World

Camfil rundt om i verden

Camfil koncernen opererer inden for fire forretningsenheder - Filtre, Power Systems, Air Pollution Control og Airborne Molecular Contamination.

Camfil koncernen har hovedsæde i Stockholm, Sverige, hvor moderselskabet, Camfil AB, har IT, Group Finance, Corporate Sourcing og Corporate Marketing funktioner.

Centrale ressourcer til forskning, laboratorieprøver, og produkt-og procesudvikling er baseret på Camfils verdensklasse Tech-Center i Trosa, 70 km syd for Stockholm. Dette nybyggede center er det vigtigste knudepunkt for et globalt, forskningsbaseret netværk, der omfatter R&D-enheder i Frankrig, USA, Malaysia og Kina.

Moderselskabet har 89 ansatte, herunder Tech-Center og IT Support i Trosa.

AMERIKA
Med seks produktionsenheder og otte filialer i USA, en produktionsenhed og seks filialer i Canada er Camfil veludstyret og positioneret til at levere fremragende dækning af hele det nordamerikanske marked gennem salgskontorer, distributører og agenter over hele kontinentet. Camfil Farr har desuden en mindre produktion og et salgsselskab i Brasilien for at servicere det Sydamerikanske marked. Med sit brede produktsortiment er Camfil en attraktiv partner for de bedste forhandlere i Amerika.

 Employees Other  Sales Other
Antal ansatte: 585 Salg i millioner: 874 SEK

EUROPA 

Norden
Produktionsenheden i Trosa, Sverige, indeholder et state-of-the-art produktionsanlæg og et stort lager og distributionscenter. Der er også en metalfabrik placeret i Österbymo, Sverige.

Det nordiske salg sker gennem flere lokale salgskontorer og datterselskaber i Sverige, Finland, Danmark og Norge. Camfil har 360 ansatte i Norden, hvoraf 279 er i Sverige.

Storbritannien og Irland
Koncernen har et produktions-og salgsselskab i England samt et i Irland. I regionen beskæftiger Camfil i alt 223 personer, heraf 40 i Irland.

Sydeuropa
Begge produktionsanlæg i det sydlige Europa er placeret i Frankrig, hvor Camfil også har flere lokale salgskontorer. Sammen med salgsselskaberne i Belgien, Italien og Spanien har Camfil 372 ansatte i regionen.

Centraleuropa
Koncernen har 520 ansatte i Centraleuropa. Udover produktionsanlæg i Tyskland, Schweiz og Slovakiet opererer Camfil også i Holland, Østrig og Polen. Salget foregår gennem agenter i nogle lande, såsom Tjekkiet og Ungarn.

 Employees Europe  Sales Europe
Antal ansatte: 1,475 Salg i millioner: 2,156 SEK


ASIEN - PACIFIC
Camfil har tre asiatiske produktionsenheder i Indien, Malaysia og Kina. De to sidstnævnte er specialiserede i højeffektive filtre, både HEPA-og ULPA kvalitet, samt filtre til ventilationsanlæg, som bliver produceret alle tre steder. Camfil også har datterselskaber i Thailand, Singapore, Taiwan, Indien, New Zealand og Australien. Agenter dækker alle andre store markeder i regionen.

 Employees Asia  Sales Asia
Antal ansatte: 586 Salg i millioner: 404 SEK


Andre regioner
Siden 2012 har Camfil haft et salgsselskab i Dubai for at forsyne kunder med filtreringsløsninger. Dette selskab fokuserer på filterforretninger og aftermarketsalg til Power Systems kunder i regionen. Camfil har også et produktions- og salgsselskab i Brasilien for at tjene det sydamerikanske marked. Camfil International AB dækker andre regioner for filterforretninger.

Employees Other Sales Other
Antal ansatte: 41 Salg i milioner: 99 SEKPOWER SYSTEMS
Power Systems, med 287 ansatte, har aktiviteter i Sverige, Tyskland, Canada, Kina og Indien til at levere luftfiltreringsløsninger til den globale power generation industri. Power Systems har produktionsenheder i Sverige og Indien.

 Employees Power Systems  Sales Power Systems
Antal af ansatte: 228 Salg i millioner: 943 SEK

 

 


AIR POLLUTION CONTROL (APC)
APC har specialiseret sig i industriel støvfiltrering. USA har traditionelt været Camfils primære marked for APC-systemer, men nu er serien blevet gradvist introduceret og markedsført i Europa og resten af verden. APC driver en produktionsenhed i USA og en nyligt åbnet i Storbritannien.

 

Employees APC Sales APC
Antal ansatte: 245 Salg i millioner: 349 SEK

AIRORNE MOLECULAR CONTAMINATION (AMC)
Fokuseret på mikroelektronikindustrien har AMC specialiseret sig i molekylær kontaminationskontrol i fremstillingsprocesser for produkter som mikrochips og hukommelseskomponenter. AMC har sit primære marked i Taiwan og andre dele af Asien.

Employees AMC Sales AMC
Antal ansatte: 73 Salg i millioner: 80 SEK

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev