Rating systems for air filters

Karaktersystemer for luftfiltre

I en verden plaget af klimaændringer og relaterede miljømæssige bekymringer, vil energiforbruget fortsætte med at definere det næste regelsæt og forstærke indsatsen for at forbedre energieffektiviteten af produkter.

For luftfiltrering vil sænkning af energiforbruget ikke være nok - vores produkter skal levere indendørs luftkvalitet på samme tid.

Europæiske købere af luftfiltre finder det meget lettere at vælge det rigtige luftfilter iht. energieffektivitet og indendørs luftkvalitet (IAQ) takket være energieffektivitets klassifikationssystemet indført af Eurovent Certification. Filtre sorteres nu fra A+ til E - A+ for det laveste energiforbrug og E for det højeste.

Camfil har opnået en anden "bedst i filter-klassificering" ved at lancere verdens første system- og testprocedure til at måle effektiviten af ozonfjernelse ved molekylære filtre. Dette system hjælper kunderne med at vurdere effektiviteten af disse produkter og informerer dem mere om effektiviteten af vores molekylære filtre, så de kan forstå det fulde udbytte ved at vælge Camfils produkter for et godt indeklima og det laveste energiforbrug.

Læs mere:

Energi & luftkvalitetsklassifikation
Ozon rating system

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev