Den første til at blive certificeret til ISO 50.001 Energy Management System i flere lande

Da Camfilcairing-programmet blev søsat i 2008 var det vigtigt for os at praktisere, hvad vi prædiker. Vi ønskede at levere et sammenhængende budskab til vores kunder. Hvis vi ønskede at hjælpe dem med at reducere deres energiforbrug, burde vi også gøre det selv. De nye EN 16001 og senere ISO 15.001-standarder gav os mulighed for at pionere energieffektivitet i produktionen. Camfil blev den første fabrik til at bestå EN 16001 i Storbritannien og var en af ​​de tidlige adopters i Frankrig.

Gruppe-benchmarking tillod os også at køre lignende energieffektivitetsprojekter på flere fabrikker. I 2011 var Camfil den første virksomhed til at blive certificeret til ISO 50.001 i Malaysia og i begyndelsen af ​​2012 i Slovakiet. Adskillige flere projekter er i gang.

CAMFIL Malaysia ISO 50.001-certificeret

Camfil Malaysia blev tildelt sin ISO 50.001-Energy-Management-Systems certificering efter en revision udført i oktober 2011.

Ved hjælp af en systematisk tilgang til energi forventes det at føre til besparelser og hjælpe Camfil Malaysia blive en grønnere virksomhed. Tidligere certificeringsprojekter, såsom dem for OSHAS 18.001 Occupational Health and Safety Management System og ISO 14001 Environmental Management System, har resulteret i væsentlige forbedringer for sundhed, sikkerhed og arbejdsmiljø. Det nye energy management system vil drive forbedringer på en lignende måde. Ud over de driftsmæssige fordele tilføjer certificeringen troværdighed til vores salgsstyrke. Livscyklusomkostninger, et vigtigt salgsargument for Camfil, hjælper kunderne med at forbedre energiforvaltningen af ​​deres HVAC-systemer ved hjælp af vores luftfiltre, som er mere energieffektive end andre. Vores udfordring er at uddanne kunder og konsulenter i de betydelige muligheder for energibesparelser, der kan realiseres ved at erstatte eksisterende filtre med Camfils lavenergi-filtreringsprodukter. Ved at være uafhængigt certificeret til ISO 50.001 af AFNOR forsikres Camfils kunder, at vi "walk the talk" - ved at praktisere, hvad vi prædiker.

Quality 1 Assurance & Sustainability Manager, og Sudarsan Chandra, Energy Management repræsentant, gjorde et stort stykke arbejde med certificeringsforberedelserne ved hjælp fra forskellige udvalgsmedlemmer. Den sixman AFNOR revisionen afsluttedes på en dag uden nogen afvigende spørgsmål, der kunne rejses af revisorerne. Jorn Poulsen Managing Director, Camfil Malaysia.


Jaya Pichaimanickan (til venstre), Camfil Malaysias Quality Assurance & Sustainability Manager, og Sudarsan Chandra, Energy Management repræsentant holder stolt virksomhedens ISO 50.001 certifikat. 

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev