Camfil AB har opkøbt Nomitec AS


Det er med stor glæde vi kan meddele, at Camfil AB med virkning fra 20. september har opkøbt Nomitec AS.

Camfil vil med opkøbet af Nomitec AS få udvidet produktsortimentet til også at omfatte filterposer til procesfiltre og filteranlæg. Tilførslen af ekspertise indenfor procesfiltrering gør at vi i fremtiden er en endnu mere komplet filterleverandør.

Med markedets øgede fokus på indendørs luftkvalitet, produktionseffektivitet og energi står Camfil endnu stærkere med en total leverance af komfort- og procesfiltre.

Som kunde vil du fremover få adgang til luftanalyser, energi-, kul- og renrumsberegninger. Udover at alle vore produkter er testet i henhold til gældende standarder giver vi også effektivitetsgaranti på udvalgte produkter.

44 dygtige medarbejdere med stor knowhow står klar til at servicere såvel eksisterende som nye kunder. Vi garanterer stor leveringssikkerhed fra lagre fordelt i henholdsvis Skovlunde, Tilst og Ejby.

Det er vigtigt for os fortsat at kunne levere god service, leveringssikkerhed, fleksibilitet samt konkurrencedygtige produkter. Vi vil sikre, at du udelukkende mærker de positive forandringer med denne styrkelse af de to virksomheder.

Med din nuværende kontaktperson vil vi sikre dig, at du også fremover får den optimale service og får leveret et produkt som giver værdi for firmaet.

Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde.

Med venlig hilsen
Else Marie Sørensen
Adm. direktør

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev