Luftrensningssystem 6000

- Indendørs luft i topkvalitet

Dit ventilationssystem har brug for hjælp. Effektiv filtrering af udeluften er ikke nok, når luften er forurenet indendørs. Og det vil den være - af kemikalier, af indretningsartikler og af mennesker. Camfils luftrensningssystemer til industrielle procesapplikationer - luftrensere til kontorer- og hjemlige applikationer - er udstyrede med det mest effektive Absolut HEPA-filter. Produktsortimentet til indendørs luft i topkvalitet er blevet udviklet til at passe til alle applikationer og fås i mange forskellige størrelser. Det er en investering i reducerede energiomkostninger, færre lugtgener, sundere arbejdsmiljø med mindre støv og færre skadelige partikler. Med andre ord reduceret sygefravær og en mere effektiv produktion.

Air Cleaners and Air Purifiers

Ren luft i forskellige størrelser

- Luftrensere produktsortiment

Camfils luftrensningssystemer er en serie patenterede luftrensningssystemer med de mest effektive ventilationsfiltre på markedet. Produktsortimentet er designet til at passe til fødevareindustrien, lagre, hospitaler, distributionscentre, godsterminaler og pakkedepoter på op til 2000 kvadratmeter. Dimensioneringsguide.

CamCleaner 300 Concealed

CamCleaner 300 Concealed

CamCleaner 300 Concealed med AMC-filtrering er en indbygget luftrenser til små eller mellemstore kontorer - op til 100 m2 – der giver sundere arbejdsmiljø, mindre behov for rengøring og lavere energiomkostninger.

Anvendelsesområder: Luftrenser til forskellige indendørs miljøer, f.eks. hospitaler, hoteller, kontorer, boliger, skoler, offentlige miljøer etc
Nominel strømforsyning: 200-240 V
Filter: F7 og E11
Kanaltilslutning: 2 pc Ø250 mm
Kapacitet: 316 m3/h
Installation: Væg eller loft (indbygget)
Design: Galvaniseret stål
Gennemsnitlig luftrensningsområde: 35m²
CamCleaner 2000

CamCleaner 2000

CamCleaner 2000 er en mobil/stationær luftrenser til støvede indendørs lokaler. Fjerner partikler ned til ultrafine størrelser. Giver et mere produktivt og sundere miljø samt lavere energiomkostninger.

Anvendelsesområder: Luftrenser til støvede miljøer og lokaler som f.eks. lagre, lægemiddelindustrien, levnedsmiddelindustrien, tung industri, papirbrug, svejsehaller, byggerier, vaskerier, træindustrien, bagerier, emballagefremstilling, trykkerier, stalde, procesindustrier og varehuse. Også velegnet til konstruktionsarbejde, nedrivningsarbejde og lakeringsarbejde.
Strømforsyning: 200-240V
Filter: F7, E11
Tilslutning: 2 standardtilslutninger, diameter på 160 mm, kan sluttes til udeluft
Montering: Mobil, stationær, på væg eller gulv
Bemærk: Mulighed for gasfiltrering
Design: Rustfrit stål
Gennemsnitlig luftrensningsområde: 300m²
CamCleaner 6000

CamCleaner 6000

CamCleaner 6000 luftrenser fjerner alle partikler ned til ultrafine størrelser i store, støvede industribygninger - giver et mere produktivt og sundere indeklima samt lavere energiomkostninger.

Anvendelsesområder: Luftrenser til støvede miljøer og lokaler som f.eks. lagre, lægemiddelindustrien, levnedsmiddelindustrien, tung industri, papirbrug, svejsehaller, byggerier, vaskerier, træindustrien, bagerier, emballagefremstilling, trykkerier, stalde, procesindustrier og varehuse. Også velegnet til specialiserede applikationer som opgradering af renrumsmiljøer etc.
Strømforsyning: 3-fase 380-480 V eller 1-fase 230 V
Filter: F7, E11-H13
Ventilator: EC ventilator med justerbar luftmængde og ModBus tilslutning
Kapacitet: 0 - 6000 m³/h
Tilslutning: 4 standard runde (diameter 315 mm) og 2 standard runde (diameter 315 mm) og 2 runde (diameter 250 mm) med lydreduktion
Montering: Gulv, væg eller loft
Vægt kg: 130,5 med filtre
CamCleaner 800

CamCleaner 800

CamCleaner 800 er en mobil/stationær luftrenser til kontorer, boliger, skoler, offentlige rum mv. Giver et sundere indeklima, lavere energiomkostninger og mindre behov for rengøring.

Anvendelsesområder: Luftrenser til forskellige indendørs miljøer, f.eks. kontorer, hjemmemiljø, klasseværelser samt andre offentlige miljøer. Desuden velegnet til lokaler, hvor man har behov for rensning i høj klasse.
Strømforsyning: 220 V
Filter: E11 + kulfilter
Installation: Mobil eller stationær
Design: Rustfrit stål / hvid
Gennemsnitlig luftrensningsområde: 120m²

Plus-menuen

- Skræddersy dit system med vores tilbehør

Camfil tilbyder et komplet sortiment af tilbehør til vores industrielle sortiment af luftrensningssystemer - fra støv- og røganlæg, herunder brugervenlige kontrolpaneler, førsteklasses effektivitetsventilatorer, opsamlingstragte mm.

CC300 Concealed

CC300 Concealed

CC6000 Silencer

CC6000 Silencer

CC2000 H13 supply side

CC2000 H13 supply side

CC800 Suction Side

CC800 Suction Side

CC2000 Suction sides

CC2000 Suction sides

CC2000 Molecular Box

CC2000 Molecular Box

CC2000 EcoPleat cassettes

CC2000 EcoPleat cassettes

CC800 Molecular Box

CC800 Molecular Box

Succeshistorier

- Læs flere af vores case studies

Camfils luftrensningssystemer er blevet brugt i en bred vifte af applikationer, hvoraf nogle er skitseret i vores case studies nedenfor. Uanset hvilken sektor man er i, er der et luftrensningssystem der passer til rummet og kan levere indendørs luft i topkvalitet.

Jeg er interesseret i luftrensere. Kontakt mig venligst.