Luftrenser CITY

- Indendørs luft i topkvalitet

Camfils luftrenser CITY er typisk nordisk. Den er stille, effektiv, stilfuld og miljøbevidst. Hvis du sammenligner filtre, vil du forstå, hvorfor CITY er den bedste luftrenser til kontorer, skoler og offentlige steder. Den er også meget nem at bruge. Bare "plug and play". Inden for et par timer reducerer den en million farlige partikler per kubikmeter. CITY er simpelthen den bedste investering du kan lave, for at få sundere medarbejdere og mere sikre kunder.

AIR TEST

“Test gratis dit indeklima og øg din produktivitet”

Lad os komme til dig og analysere din luft. Testen vil afsløre, hvor mange partikler den indeholder. Den vil også vise, hvordan man kan reducere dem betydeligt.

Efter testen vil du få en detaljeret testrapport Og vi vil anbefale den optimale renluftsløsningen for din virksomhed .

 Få din indendørsluft testet 

Dobbelt så godt

- Ikke bare én, men to store filterpakker

City-serien er udstyret med de mest effektive Absolute™ HEPA partikel- og molekylærfiltre på markedet. De leverer et sundere indeklima på din arbejdsplads ved effektivt at fjerne støv, forurening og skadelige partikler. Absolute™ HEPA-filtret der anvendes er så effektivt, at luft skal passere gennem et gennemsnitligt ventilationssystem tre gange for at opnå det samme rensningsniveau.

For eksempel viste en sammenligning med et andet mærkes produkt, at vores filterpakke er op til 14 gange tungere end deres. Dette betyder, at vi tilbyder en meget højere evne til at tilbageholde støv og partikler uden at gå på kompromis med evnen til at lade luften passere gennem filteret. Jo større overfladen af et ventilationsfilter er, jo flere partikler kan det opsamle. Det betyder også, at evnen til at lade luft passere uden at filteret tilstoppes, vil blive opretholdt i en længere periode - og mindre energi vil blive brugt. Ved at vælge CITY M luftrenser får du to store filterpakker, der leverer en ensartet ydelse og en høj grad af effektivitet i hele dens levetid. Den vil også være mere bæredygtig og grønnere end de fleste andre løsninger.

Air Cleaners and Air Purifiers

Absolute™ HEPA filter kontra ”Ægte HEPA”

- Der er stor forskel på filtre.

HEPA (High Efficiency Particulate Air Filters) er en filterklasse i henhold til teststandard EN1822. Absolute™ Hepa er et Camfil varemærke i henhold til standarden for H13 HEPA-filtre. Men et filter kaldet "Ægte" eller "HEPA-lignende" eller "HEPA-Silent" er ikke i henhold til standarden.

Absolute™ er et HEPA-filter uden kompromiser. Alt andet ville være utænkeligt, da dets opgave er at beskytte mennesker. Det er også ansvarlig for at beskytte følsomme processer, hvor farlige partikler ikke tillades i luften. Du kan have fuld tillid til Absolute™ HEPA i de mest krævende omgivelser, hvor produkter som mad og drikkevarer, lægemidler og mikroelektronik fremstilles. Absolute™ HEPA filtre er udviklet i vores eget forskningslaboratorium i Sverige. Hvert filter gennemtestes og inspiceres inden vi leverer de bedste filtre på markedet til dig.

Ren luft i forskellige størrelser

- Luftrensere produktsortiment

Camfils luftrensere er en serie af patenterede luftrensere med de mest effektive ventilationsfiltre på markedet. Produktsortimentet er designet til at passe til et moderne kontor, kirurgisk klinik, træningslokale, frisør eller skønhedssalon og sikrer sund luft på op til 75 kvadratmeter. Dimensioneringsguide.

CITY S

CITY S

CITY S er en kompakt luftrenser, der er designet til filtrering af små rum, såsom kontorer, klinikker, hoteller og hjem. CITY S kan også bruges som et supplement til større luftrensere, hvor ekstra filtrering er nødvendig.

Anvendelsesområder: Luftrenser til forskellige indendørs miljøer, f.eks. hospitaler, hoteller, kontorer, boliger, skoler, offentlige miljøer etc
Strømforsyning: 200-240 V
Filter: H13/Molekylær
Montering: Gulv
Design: Hvid, sort
Gennemsnitlig luftrensningsområde: 45m2
CITY M

CITY M

CITY M udstyret med partikel- og molekylærfiltre giver et sundere indeklima ved at fjerne støv, forurening og skadelige partikler i varehuse, kontorer, skoler, hospitaler og hjem.

Anvendelsesområder: Luftrenser til forskellige indendørs miljøer, f.eks. hospitaler, hoteller, kontorer, boliger, skoler, offentlige miljøer etc
Strømforsyning: 200-240 V
Filter: H13/Molekylær
Montering: Gulv
Design: Mange farver at vælge imellem
Gennemsnitlig luftrensningsområde: 75m2

Succeshistorier

- Læs flere af vores case studies

Camfils luftrensere er blevet brugt i en bred vifte af applikationer, hvoraf nogle er skitseret i vores case studies nedenfor. Uanset hvilken sektor man er i er der en luftrenser, der passer til rummet og kan levere indendørs luft i topkvalitet.

Jeg er interesseret i luftrensere. Kontakt mig venligst.