Hospitaler

Ingen steder er luftfiltreringen så vigtig som på hospitaler. Koncentrationen af smitsomme luftbårne partikler øges proportionelt med det øgede antal smittede personer. Bekymringen gælder ikke kun hospitaler. Plejehjem og tandlægeklinikker har også brug for effektiv filtrering. Energibesparelser og fleksible luftfiltreringssystemer til operationsstuer har også høj prioritet i dag.

I næsten 50 år har Camfil designet og fremstillet luftfiltreringsløsninger til hospitaler og sundhedsfaciliteter i alle større verdensregioner. Luftfiltre tilbyder fremragende beskyttelse mod sundhedsvæsenets luftbårne sygdomme, så længe de er en komponent i et overordnet program for luftkvalitetskontrol. Beskyttelsen af personalet er også et vigtigt anliggende, da kliniske medarbejdere udsættes for øget eksponering af inficerede personer.

Produkter omfatter det fleksible operationsloftet CamHOSP® til operationsrum, som er installeret på et stort antal hospitaler og indarbejdet i avancerede OP-løsninger ved hjælp af den nyeste teknologi for at tilgodese de nye udfordringer indenfor kirurgi.

CamHosp operationslofter er tilgængelige i tre modeller, med og uden recirkulerende ventilatorer samt i alt 7 forskellige størrelser afhængigt af antallet af personer og mængden af udstyr i virksomheden.

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev