Offentlige bygninger

Behovet for god filtrering bliver mere og mere indlysende for de fleste mennesker rundt omkring i verden. Alle mennesker klarer sig dybest set bedre med ren luft og et sundt indeklima.

Forskning viser, at højeffektive filtre aktivt reducerer de problemer, som små partikler kan forårsage for følsomme mennesker.

Når udendørsluft blæses ind i ventilationssystemet vil forurening i form af røg, støv og pollen aflejres på vifter, batterier og kanaler. Hvis luftfiltrene ikke præsterer, som de burde, vil luftstrømmen i systemet reduceres betydeligt og balancen mellem indblæsning og udsugning vil blive fordrejet.

Med filtre fra Camfil opretholdes balancen, og lugte og partikler vil blive holdt under kontrol. Ventilationssystemet kan altid yde sit bedste og vil forblive evigt ung.

Camfil leverer et komplet sortiment af luftfiltre til luftbehandlingsaggregater og ventilationsanlæg til at give ren luft med høj indendørs luftkvalitet (IAQ) og et sundt og mere produktivt arbejdsmiljø. Camfil har produkter til både luft- og gasfiltrering i bl.a. offentlige bygninger, detailbutikker, kontorer mm.

Camfils filtre er også de mest energieffektive på markedet, hvilket hjælper ejerne til gøre deres bygninger ”grønne” ved at skære energiforbruget i deres ventilationssystemer og dermed mindske deres CO2-fodaftryk.

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev