Luftrensere

Når du lader vores luftrensere tage sig af skadelige partikler, lugte og i nogle tilfælde gasser, vil det forbedrede indeklima give et langt sundere arbejdsmiljø. Vi er alle følsomme over for disse partikler, nogle af os mere end andre, så fordelene kan variere fra færre sygemeldinger til øget trivsel på arbejdspladsen.

Dine medarbejdere vil have mere energi til at være produktive, når du reducerer
almindelig “dårlig luft”-symptomer som hovedpine, hoste, allergiske
reaktioner, åndedrætsbesvær, øjenirritation, kvalme, hududslæt etc.

Camfils sortiment af luftrensere renser luften og bekæmper effektivt disse problemer. Dette bidrager til forbedret arbejdsindsats, reduceret sygefravær og luft, der føles let at indånde.

CC er en serie af patenterede luftrensere med de mest effektive HEPA-filtre på markedet. De er designet til at fungere som et supplement til dit eksisterende ventilationssystem og giver dig reducerede energiomkostninger, mere effektiv produktion og et sundere arbejdsmiljø med mindre støv og færre skadelige partikler.

Læs mere om, hvordan Camfils luftrensere kan få luften til at føles lettere at indånde, og hvorfor du sparer penge, når du tager dig af dine mindste problemer, før de bliver store.

CITY-luftrensere (brochure)
Luftrensere til industrien (brochure)

Forestil dig, hvis luften i dit kontor var så ren som luften for mange tusinder år siden. Fri for nutidens bakterier, vira og skadelige partikler. Heldigvis kan du gøre mere end blot forestille dig dette.

Med Camfils CITY-sortiment af luftrensere – specielt designet til kontorer, skoler, hospitaler, offentlige bygninger etc – kan du opleve den gode gamle rene luft på ingen tid.

 

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev