Lufthavne

Store mængder af udendørsluft suges ind lufthavnens bygninger, og det kan være stærkt forurenet. Camfil tilbyder en hel vifte af filtreringsprodukter til at opfylde alle krav fra lufthavne. Disse produkter eliminerer generne af eksterne forurenende stoffer og giver ren og komfortable indåndingsluft til de rejsende og lufthavnens personale for menneskers komfort og sundhed.

Efterspørgslen af lufttrafik er konstant stigende. Flymaskiner er en kilde til forurening i lufthavne og færdslen på jorden, der nødvendig for at støtte flyveoperationer, er en anden kilde. Den lokale luftkvalitet nedbrydes typisk ved driften af lastbiler, passagerbusser, personalebusser, bagagevogne, rengøringskøretøjer og cateringlastbiler. De fleste af disse køretøjer er drevet af dieselmotorer og opererer ofte meget tæt på gates’ene. Som konsekvens er de sandsynligvis kilder til det meste forurening inde i terminalerne og andre lufthavnsbygninger.

Camfil tilbyder produkter, der opfylder alle krav i lufthavne for at kontrollere partikler og molekylære forureninger. Disse produkter opfylder også anbefalingerne i EN13779. Forskellige løsninger er tilgængelige afhængigt af problemets omfang. Molekylær filtrering kan anvendes til enten den friske indblæsningsluft eller recirkulationsluft. Løsninger til indblæsningsluften er at foretrække, da de vigtigste kilder til forurening er eksterne. Disse har tendens til at være mere tunge og afspejler de høje koncentrationer af forurenende stoffer og one-pass operationer. Løsninger til recirkulationsanlæg med lavere koncentrationer i omgivelsesluften og multi-pass operationer.

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev