Life Science

I mere end 50 år har Camfil været en førende leverandør af luftfiltreringsprodukter og tjenester til Life Science industrien. I dag er Camfil anerkendt som den globale luftfilterleverandør til industrien.

Mange af vores kunder har flere anlæg placeret rundt omkring i verden. Camfil ses af mange af de største farmaceutiske producenter som en partner, der er godt positioneret til at støtte deres luftfiltreringskrav på lokal og global basis.

Der er blevet foretaget store investeringer i vores R&D-centre placeret rundt om i verden til at udvikle produkter specielt til den farmaceutiske industri. Det er almindeligt for os at arbejde tæt sammen med vores kunder for at nå og ofte overstige deres mest krævende luftfiltreringskrav.

Vores indsats er drevet af behovet for at tilbyde vores kunder en bred vifte af produkter og services, dække mange forskellige behov hvad enten det er baseret på tekniske eller kommercielle kriterier.

LIFE SCIENCE VÆRKTØJER
CREO Software:
 Denne renrums- og energioptimering software giver brugerne mulighed for at skabe brugertilpassede renrumsapplikationer. Softwaren giver brugerne mulighed for at beregne livscyklusomkostninger (LCC) og renhedsklasse for forskellige renrum-designs.

LCC Software: LCC (livscyklusomkostninger) software simulerer forskellige filtertype-kombinationer med den ønskede effektivitet for at maksimere levetid, reducere energiomkostninger og filterskift-frekvens, der kan spare lægemiddelproducenterne værdifulde ressourcer.

CLEAN Software: Før Camfil udviklede CREO blev det oprindelige renrums designsoftware CLEAN udviklet. Softwaren er ideel til at få et hurtigt overblik til at beregne den ønskede renrumsklasse og oprensningstid.

CLD Software: CLD (Carbon Lifetime Determination) software simulerer effektivitet og levetid af molekylære filtreringsløsninger under virkelige betingelser og gør det muligt at sammenligne resultaterne fra de forskellige molekylære filtreringsprodukter.

Life Science segment brochure 
Segment
Brochure

Life Sciences Industry Insights
Life Sciences Industry Insights Brochure

CREO Manual
CREO
Manual


ABSOLUT
Brochure


Clean processes
Brochure


Quad Pulse Dust Collector


HEPA & ULPA
FAQs

High Temperature HEPA filters FAQ
High Temperature
HEPA Filters FAQ

ISPE Pharmaceutical Enginering Article

 

 

 

  

 

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev