Laboratorier

Et par uopsamlede partikler eller gasmolekyler kan få meget alvorlige konsekvenser i nogle processer. Forestil Dem hvilke skader forurenet luft kan gøre ved fremstillingen af lægemidler og andre følsomme processer.

Mikroelektroniske og farmaceutiske industriers forskellige processer kræver forskellige niveauer af luftrensning, og Camfil har den faglige ekspertise til at hjælpe dig med at analysere og specificere dine krav. Vi har et komplet sortiment af filterløsninger til at opfylde alle dine behov.

Yderst følsomme produktionsprocesser kræver også en laminar luftstrøm, hvor luften bevæger sig parallelt. Denne type ventilation forudsætter Camfils patenterede high-tech filtre, der tillader luft at passere gennem filteret ved en kontrolleret hastighed.

Kravene til ren luft krav varierer betydeligt inden for sektorer såsom levnedsmidler, hospitaler, bilproduktion, museer eller papirmøller, men de har én ting til fælles: de kan alle drage fordel af Camfils skræddersyede filtreringsløsninger.

Camfil leverer også filtreringsløsninger til mini-miljøer, såsom Smif (Standard Mekaniske Inter-Face) og MUA (Make Up Air). Camfil har også dedikeret særlige ressourcer til fokus på luftbåren molekylær kontamination (AMC).

Camfil har udviklet partnerskaber med de førende biosikkerheds- og laminarstrømskabinet-producenter i mange år. Vi er meget fortrolige med de tekniske krav for denne branche. Industriens valg af HEPA-produkter er Camfils Megalam filter.

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev