Kernekraft

Camfil begyndte at fremstille kombinerede gas- og partikelfiltre til atomkraftværker i begyndelsen af 1960'erne. I dag er vi verdens førende inden for nuklear-partikler og gas-fasefiltrering med erfaring fra mere end 90 fabrikker rundt om i verden.


Den nukleare renæssance er begyndt. Kernekraft bliver mere og mere attraktiv i forbindelse med, at nationer ønsker at reducere deres CO2-fodaftryk mere og mere. Sikkerhed er også et centralt anliggende, når anlæg bliver bygget og drevet. Sikkerhed er også altafgørende for os – og grunden til at Camfil tilbyder produkter af høj kvalitet produceret af verdensklasse fagfolk i ”best-in-class” produktionsanlæg.

I de seneste år har Camfil fortsat med at udvikle filtreringsteknologien til den nukleare industri. Købet af andre virksomheder har bragt stor erfaring i specialiserede områder. Store investeringer er foretaget i R&D, og vi har også designet og bygget vores egen unikke fuldskala forsøgs-rig for molekylær filtrering.

Vores indsats er drevet af ønsket om at tilbyde vores kunder en bred vifte af produkter og serviceydelser til mange forskellige behov, hvad enten de er baseret på tekniske eller kommercielle kriterier. Med specialiserede produktionscentre i Frankrig, Tyskland og USA er Camfil unikt kvalificeret til at levere nukleart udstyr og filtre til verdens elproducenter.

Som verdens førende inden for luftfiltrering tilbyder Camfil en bred vifte af produkter til at opfylde alle dine behov - fra standard ventilationsfiltre til højt specialiserede filtre, filterhuse og specialprodukter til nukleare formål.

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev