Gasturbiner og andre power systems

Camfil Power Systems leverer systemer til turbine- og kraftværksindustrien. Vores løsninger omfatter filtre, kanaler, ventilatorer, lyddæmpere og afisningsmaskiner.

Ren luft og rolige omgivelser forbedrer miljøet og øger den menneskelige trivsel og præstation. Ren luft er også meget vigtigt for turbiners ydelsesniveau. I mere end 40 år har Camfil Power Systems udviklet og leveret luftindblæsningssystemer, der beskytter turbomaskinel og bidrager til at opretholde optimal effektivitet. Vi tilbyder også akustiske og udstødningssystemer, herunder spjæld og fordelere, der reducerer støj og sikrer høj kvalitet i dag-til-dag drift. Tusindvis af vores anlæg anvendes i hele verden, 24 timer i døgnet, året rundt.

Som medlem af den globale Camfil Group har Camfil Power Systems adgang til den nyeste filtreringsteknologi, som giver os mulighed for at løbende at fastsætte standarder for motorbeskyttelse. Vores succes er baseret på en udvikling, der foregår i samarbejde med kunder, typisk førende OEM'er af gasturbiner og / eller slutbrugere i elproduktion, olie & gas og procesindustrien.

Camfil Power Systems opererer globalt, men virker lokalt. Vi forstår dine behov - og vi taler dit sprog. Typiske produkter omfatter:

  • Indtagssystemer til specifikke miljøer for varm og /eller kold indblæsningsluft for at sikre og optimere motorens ydeevne.
  • Indkapslings- og ventilationssystemer til at beskytte maskiner og mindske støjen til bestemte niveauer.
  • Systemer til at aflede og/eller slukke den varme udstødningsgas i kombinerede anlæg.
Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev