Bilindustri

Der findes ikke mange områder inden for industri, hvor et rent arbejdsmiljø er så vigtigt som i et maleanlæg. Sprøjtelakeringsanlæg kræver af hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager konstant tilførsel af frisk luft.

Camfil leverer på nuværende tidspunkt ren luft og tilhørende serviceydelser til mange store bilfabrikker i hele verden. Vi leverer de bedst mulige omkostningseffektive (Life Cycle Cost) renluftsløsninger (Indoor Air Quality), der er skræddersyede og performance-optimerede til at opfylde dine specifikke behov.

Som en systemleverandør tilbyder Camfil dig sikkerhed, innovation og merværdi. Dit anlæg er påvirket af mange faktorer, hvor filtrenes ydeevne er en vigtig ingrediens. Vores samarbejde med eksperter har i høj grad forbedret sprøjtemalingsprocesserne.

Camfil tilbyder omfattende løsninger ved at udvide vores sortiment af services til at opfylde skiftende behov hos vores kunder. Som markedsleder har vi brugt førende specialisters ekspertise til at levere ”Best Engineering Practice”-løsninger, der supplerer de dedikerede services, der tilbydes af vores in-house personale. Leveret præcis efter dine behov - med Camfil.

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev