Støvfiltrering fra produktionsprocesser

Stort set alle fremstillingsprocesser skaber en form for støv eller røg. Camfil Air Pollution Control (APC) er ekspert i industriel støvudskilnings- og røgudsugningsanlæg, der forhindrer forurenende støvpartikler i arbejdsområdet og udendørsluften, hvilket resulterer i mere sikre og rene miljøer.

Camfil APC tilbyder de mest teknologisk avancerede luftrensningsanlæg til rådighed – der bakkes op af pålidelig service, support og årtiers erfaring. Hvert stykke udstyr er fremstillet i en ISO 9001-certificeret produktionsenhed og er understøttet af et ”state-of-the-art” støvtest-laboratorium, der sikrer kvalitetsprodukter hele vejen igennem.

Vi garanterer, at vores luftrensningsanlæg vil overholde lokale og / eller nationale krav til partikeludlednings-
kontrol. Vores udstyr spiller også en afgørende rolle i at beskytte fabrikker mod sundhedsfarerne ved brændbare støv-eksplosioner, og vi tilbyder et integreret program til at hjælpe vores kunder med at analysere og løse deres problemer med brændbart støv.

Vores mission er at tilbyde kunderne, hvad de ønsker og levere luftrensningsanlæggene hurtigt; Vi vil være den mest kundevenlige støvfiltrerings-virksomhed i branchen; og vi ønsker at producere de bedste luftrensningsanlæg i branchen set fra slutbrugerens og et vedligeholdelsesmæssigt synspunkt. Vores udstyr løser støvudfordringer i en bred vifte af industrier og applikationer: sprængning, kemisk behandling, glasfiber og FRP, fødevareforarbejdning, laser- og plasma-
skæring, minedrift, papirskrot, pharma, gummislibning, frøforarbejdning, solpanel-fabrikation, termisk / flammespray, svejsning, træ og mange flere.

Besøg Camfil APC’s website for komplet produktinformation og for at lære mere om industrielle luftrensningsanlæg.

Camfil APC website 

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev