Vigtige links

ASHRAE   ASHRAE - The American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers (ASHRAE) er en international medlemsorganisation stiftet for at fremme kunst og videnskab i forbindelse med opvarmning, ventilation, aircondition, nedkøling samt relaterede emner. Dette websted indeholder oplysninger, retningslinjer og standarder for at hjælpe HVAC & R relaterede samt ressourcer til ASHRAE medlemmer.
US Centers for Disease Control and Prevention   US Centers for Disease Control and Prevention - The Centres for Disease Control and Prevention (CDC) er en af de 13 store operativkomponenter i Department of Health og Human Services (HHS), som er det vigtigste organ i De Forenede Staters regering til at beskytte sundhed og sikkerhed for alle amerikanere og leverer essentielle menneskelige tjenester, især til de mennesker, der er mindst i stand til at hjælpe sig selv.
World Health Organization  

World Health Organization - The World Health Organization er De forenede Nationers særorganisation for sundhed.

ISO International Standards Organization   ISO International Standards Organization - ISO (International Organization for Standardization) er verdens største udvikler af standarder. ISO er et netværk af nationale standard-institutter i 157 lande, på basis af ét medlem per land, med et centralt sekretariat i Genève, Schweiz, der koordinerer systemet.
The Institute of Environmental Sciences and Technology   The Institute of Environmental Sciences and Technology - et internationalt samfund for miljøvidenskab: forureningskontrol i elektronikproduktion og farmaceutiske processer; forureningskontrol i elektronikproduktion og farmaceutiske processer; og produktpålideligheds spørgsmål i forbindelse med kommercielle og militære systemer. Miljømæssig er definet som: virkninger på udstyr og maskiner i naturlige, indendørs og ekstreme miljøer, som kan forekomme under forskellige atmosfærer, flåde-og klimaforhold; simulere miljøer for bedre at kunne spore og forudsige disse virkninger; og kontrollere de miljøer, hvilke produkter der fremstilles, forarbejdes eller testes.
European Environment Agency (EEA)   European Environment Agency (EEA) - The European Environment Agency (EEA) og dets partnere i EIONET giver adgang til miljøoplysninger via temaer og forskellige tjenester til hurtigt at finde relevante rapporter, faktablade, indikatorer, data og links om Europas miljø.
The European Committee for Standardization (CEN)   The European Committee for Standardization (CEN) - The European Committee for Standardization (CEN) udarbejder frivillige tekniske specifikationer for at bidrage til at opnå et fælles europæisk marked, fremme borgernes velfærd samt bæredygtig udvikling.
US Environmental Protection Agency   US Environmental Protection Agency - The mission of the Environmental Protection Agency er til for at beskytte menneskers sundhed og miljøet.
REHVA   Federation of European Heating, Ventilating and Air-conditioning Associations
REHVA er den førende professionelle organisation i Europa, dedikeret til forbedring af sundhed, komfort og energieffektivitet i alle bygninger og samfund. Det tilskynder til udvikling og anvendelse af både vedvarende energikilder og energibesparelser.
Eurovent   Eurovent Certification

Eurovent Certification er et skridt fremad i valget af produkter og deres karakteristika.

For slutbrugeren virker det valgte produkt i overensstemmelse med den angivne dimensionering. Livscyklusomkostningerne er i overensstemmelse med forudsigelserne. Materialet matcher med dine investeringer.

For producenten, Eurovent Certification er en fælles platform, hvor konkurrence kan ske på sammenligneligt grundlag af ydeeven, til gavn for beregnere og slutbrugere.

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev