R&D netværk – Tech Center

Camfil er en familieejet viksomhed med en enorm interesse for teknologi. Vi har altid gjort betydelige investeringer i R&D, fordi det er en meget vigtig faktor for vores fremtid og fremtiden for luftfiltrering.

Denne R&D-fokus har drevet koncernen frem i næsten 50 år og hjulpet med at positionere Camfil som ledende indenfor luftfiltrering og renluftsløsninger i dag.

Global og regional R&D i seks lande

Ud over vores vigtigste innovationsknudepunkt i Trosa, Sverige - Tech Center - har koncernen lokale forsknings- og udviklingsfaciliteter i Tyskland, Frankrig, USA, Malaysia og Kina til forskning i og udvikling af alt fra bl.a. komfort ventilationsfiltre og renrumsfiltre til AMC filtreringsløsninger og gasturbinefiltre.

Ved hjælp af avanceret forsknings- og testudstyr - hvoraf noget af udstyret er unikt og har proprietære designs - kan vi udføre R&D globalt og regionalt for at imødekomme det stigende behov for luftfiltreringsløsninger, der beskytter sundheden, tilfredsstille strengere energieffektivitets- og bæredygtighedsstandarder og imødekomme nye behov for højteknologisk filtrering.

Med vores globale R&D-netværk kan vi også støt vedligeholde, forbedre og fremme vores produktportefølje på tværs af alle forretningsområder samt drive udviklingen af nye innovative filtre og løsninger.

Eksempler på vores laboratorie- og testfaciliteter

Molekylært Lab: Forskning og måleteknikker til AMC filtreringsløsninger.
Læs mere (Test af molekylærfiltre)

GT/APC Lab: Udvikling af filtreringssystemer til gasturbine-industrien (GT) og Air Pollution Control (APC) segmentet.

Partikellab: Udvikling af komfortlufts- og højeffektivitets (HEPA) partikelfiltre med fokus på filtereffektivitet, ydeevne og filtermedie. Aktiviteterne omfatter aerosoltests, nano-partikelmålinger og tests i rigs for at klassificere filtre i henhold til europæiske og amerikanske standarder. Vi dokumenterer også energiforbruget og vurderer levetids-ydeevne.
Læs mere (HEPA/ULPA Tests)

IAQ Lab: Dette laboratorium analyserer luftprøver til kunde-fejlfinding, problemløsning og vurdering af luftkvaliteten. Mikrostrukturen af filtre undersøges også for at sikre den bedst mulige filtreringsydelse samt ensartet produktkvalitet. Partikler analyseres i et state-of-the-art mikroskop (Scanning Electron Microscope, SEM), hvor EDAX- (Energy Dispersive Analyse X-Ray) og gaskromatografi-udstyr også benyttes.
Læs mere (Scanning Electron Microscope (SEM)

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev

clock

Modtag det bedste fra Camfil

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få tilsendt nyheder og opdateringer fra Camfil. Nyhedsbrevene vil blive sendt ca. 4-8 gange om året.

clock

Mere specifik information?

Fortæl os evt. mere om dig selv og dine interesser ved at klikke på opdateringsknappen nedenfor. Oplysningerne bruges udelukkende til at informere dig om nyheder og produktinformation fra Camfil.

Opdater nuJeg opdaterer senere
spinner

Mange tak

Du er nu tilmeldt nyhedsbrevet!

close