Mobile Laboratory

Mobilt laboratorium

Camfil bruger flere mobile laboratorier til evaluering af filtre under virkelige driftsforhold. Luftfiltre overvåges og analyseres for ydeevne vedrørende kontaminantionsfjernelse, energiforbrug, mekanisk strukturintegritet og andre vigtige funktioner i forskellige miljømæssige betingelser. Dette laboratorium har avanceret analyseudstyr for at evaluere eksisterende produkter samt udvikle nye innovative luftfilterløsninger. Ved fjernadgang kan systemet styres og data kan hentes fra teststedet i realtid. Camfil R&D arbejder hver dag tæt sammen med slutkunder, forskningsfaciliteter og Camfil laboratorier til at udvide kendskabet til luftfiltrering ved at foretage langsigtet, realtidstests på adskillige steder rundt om i verden.

Test ductsCamfield Lab består af fire parallelle kanaler, som kan være forsynet med forfiltre og afsluttende filtre således, at fire forskellige filterkombinationer kan testes samtidigt. Testapparatet, monteret på en flatbed, kan transporteres til den ønskede placering og parkeres i testområdet. Ved brug af faktiske miljøforhold kan filterets ydelse vurderes ved hjælp af forskellige luftfiltertyper og effektiviteter. Hver Camfield Lab indeholder fire uafhængige testkanaler, to på hver side af enheden.

For eksempel, placeret i umiddelbar nærhed af en vigtig facilitet (såsom en regeringsbygning, et hospital, osv.) kan Camfield Lab bruges til at: (a) analysere luftens kvalitet (b) afgøre, om bygningen i øjeblikket er udstyret med tilstrækkelig filtrering til at håndtere disse forurenende stoffer, og (c) yderligere bestemme den bedste type og niveauet af filtrering til bygningen ved samtidig at afprøve flere filterkombinationer. Dermed kombineres et kontrolleret miljø af et laboratorium med en mere meningsfuld virkelig verden indstilling, hvilket giver det "bedste fra begge verdener" fra en testsynspunkt. Selv om test riggen hovedsageligt skal bruges på udendørssteder (på grund af sin størrelse), kan det placeres indendørs ved et stort anlæg, såsom et stadion eller konferencecenter.

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev