Air Filter Testing

Filtertests

Dagens markedsplads for luftfiltrering omfatter produkter, der udbydes i mange konfigurationer, og som præsenterer forskellige fordele og ulemper i forhold til andre luftfilter-tilbud. Der er også forskellige typer af medier, der indeholder forskellige principper for partikelopsamling hver med deres egen fordel, når de anvendes i et ventilations-og klimaanlæg.

Hvordan kan filterbrugerne differentiere ud fra producenternes påstande og træffe intelligente beslutninger om, hvilke produkter der skal anvendes til at opfylde deres behov?

Strategi

Camfil opretholder en stærk forpligtelse til kvalitetskontrol og R&D. Vi har strenge
in-house og igangværende forsøg i marken for at sikre, at alle produkter er i overensstemmelse med specifikationerne.

Vi søger løbende at udvikle de eksisterende materialer og identificere nye medier. Vi opretholder strategiske relationer med nøgleleverandører for at sikre, at vi sikrer førsteklasses materialer skræddersyet til vores specifikke krav.

On-Site tests/Fejlfinding

Vi har en bred vifte af testudstyr til målinger på stedet, herunder partikeltællere, manometre, luftmålere, korrosionsskærme og gasanalyseudstyr. Kombineret med vores ingeniørers ekspertise er vi er i stand til at hjælpe dig med fejlfinding samt forbedre dit ventilationssystem.

Læs mere om:

Mobilt laboratorium
Mobil medietester

Testfaciliteter og laboratorier

Camfil opererer luftfilter-testlaboratorier i mange af vores R&D-faciliteter rundt om i verden, alle har et mål om at udvikle teknologi til forbedret luftkvalitet for mennesker, processer og miljø.

Læs mere om:

HEPA / ULPA tests
Scanning Electron Microscope (SEM)
ASHRAE testkanal
Medie test rig

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev