Energy Savings

Luftfiltre og energibesparelser

Med kraftigt stigende elpriser og nye energidirektiver, virkelig det betaler sig at spare energi på dine luftfiltreringssystemer.

Camfils lavenergi luftfilterprodukter giver den højeste indendørs luftkvalitet med det laveste tryktab, og dermed de største energibesparelser til vores kunder uden at gå på kompromis med luftkvaliteten. Vi ved, at energibesparelser er en af de mest udfordrende opgaver for HVAC industrien i dag.

Husk på, at energi tegner sig for op til 70 procent af et luftfilters samlede livscyklusomkostninger (LCC), så det altid kan betale sig for dig at vælge den bedste lavenergi luftfilterkombination. Vi viser dig hvordan, og vi vil bevise det i laboratoriet, i din bygning eller fabrik eller via LCC beregninger.

Ganske enkelt, vi ønsker, at du skal se den positive virkning af vores lavenergi luftfilterprodukter på din bundlinje. Tag et kig på vores case studies om energibesparelser for at finde de seneste eksempler på, hvordan Camfils ekspertise, produkter, serviceydelser og løsninger hjælper kunderne med at reducere driftsomkostningerne og samtidig bevare en høj IAQ i deres bygninger og kritiske processer.

Hvad der er endnu mere imponerende er den hastighed, hvormed det er muligt at drage fordel af disse "quick wins". Luftfilteret er trods alt den mest enkle og billigste komponent at ændre.

Læs mere om:

Energi & Luftkvalitetsklassifikation 
Program til energibesparelse
Case studies
LCC-Livscyklusomkostninger
Omkostningerne ved ren luft

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev