CREO Software

"Som supplement til den banebrydende "Clean Room Design and Energy Optimization" (CREO) software skitserer manualen teorien og beregningerne bag softwaren."

CREO 1Renrum spiller en afgørende rolle i flere industrier ved at støtte produktinnovation og den seneste udvikling i cutting-edge teknologier. De er også ekstremt udfordrende at designe med meget høje krav til luftrenhed og en stigende efterspørgsel fra ejere og operatører til at reducere eskalerende energiudgifter. Da luftens renlighedsniveau er afhængig af forskellige faktorer - rummets indblæsningsluft, forureningskilder samt udformningen af ventilationssystemet - avanceret computer-støttede analyser er ofte bedre til at CREO 2vurdere renlighed samt sikre, at brugerne får de faciliteter deres applikation kræver. Camfil er, som verdens førende udbyder af luftfiltre, bredt anerkendt som den førende leverandør af renluftsløsninger på globalt plan. De har frigivet denne nye publikation til støtte slutbrugere og designere til at optimere luftfiltreringsvalget for de mest bæredygtige renrum: "Creo, Clean Room Design & Energy Optimization".

CREO 3

Designet til at supplere Camfils CREO software - et avanceret computer-baseret værktøj, der forenkler renrumsdesign og udvælgelsen af ​​luftfiltre og giver anbefalinger vedrørende energiudnyttelse af rummets lufttilførsel - den nye vejledning indeholder nyttige oplysninger, såsom:


En oversigt over Camfils CREO software:

  • Renrumsteori og -design
  • Menneskelige partikelgenereringsberegninger
  • LCC (Livscyklusomkostninger) beregninger
  • "Steady-state" beregninger for forskellige designs
  • Specifik luftaggregatdesign til udvælgelse af luftfiltre
  • Nyeste og historiske renrumsstandarder

Clean Room Design Standards & Energy Optimization

Kontakt

Det er let at kontakte os

Kontaktinformation
KEEP UPDATED!

Tilmeld dig Camfils nyhedsbrev